Lasnamäe Burger King on avatud

0

Burger Kingi neljas restoran Eestis avati Lasnamäe Centrumis esmaspäeval, 15. juunil kell 12.
 
Lasnamäe esindus paikneb keskuse peasissepääsu juures. Restorani kogupinnaks on 259 ruutmeetrit, sellest söögisaal 137 ruutmeetrit. Lisaks Lasnamäe esindusele teenindavad kliente mai lõpust ka Rocca al Mare ja Ülemiste keskuse ning Balti jaama ootepaviljoni Burger Kingi restoranid.
 
„Eesti inimesed võtsid kuulsa Ameerika burgeriketi avasüli vastu ning praegustele numbritele otsa vaadates ei saaks öelda, et kodumaisel tihedal burgerimaastikul uutele tegijatele ruumi pole,“ rääkis Tallink Grupi kaldakaubanduse juht ning Burger Kingi frantsiisi maaletoomise projektijuht Katre Kõvask.
 
Kolme esimese nädala jooksul on Burger Kingi restoranides tehtud üle 20 000 tellimuse ja serveeritud pea 12 000 Whopperit.
 
Klientide lemmikuks on mõistagi osutunud säilitusainetest prii 100% protsenti veiseliha pihviga Whopper, mida on söödud enim juustuga, topelt pihvi ja juustuga ning klassikalise retsepti järgi valmistatult. Whopperitel on tihedalt kannul veiseliha pihvi, peekoni ja maheda BBQ kastme täiustatud Steakhouse ning kahe veiseliha pihvi ja kolme juustuviiluga Big King XXL burger.
 
„Suur tänu kõigile burgerisõpradele, kes meie juurde selle aja jooksul jõudnud on, sisenemisel oma käsi desinfitseerinud ning burgerit nautides teiste inimestega ohutut distantsi hoidnud. Loodan siiralt, et sama vastutustundlik käitumine ning enda ja teiste tervise eest hoolitsemine on saanud sotsiaalseks normiks, mida järgitakse sama hoolikalt ka edaspidi,“ lisas Kõvask.
 
Jätkuvalt kehtib kõikides Burger Kingi restoranides 2+2 reegel ning võimalusel palutakse toit Wolt toidukulleri rakenduse abil koju tellida. Ohutuse tagamiseks pakendatakse kaasaostetav toit suletud paberkottidesse.
 
Koos Lasnamäe esinduse avamisega töötab Burger Kingi ridades Eestis üle 100 inimese.

Kommentaarid: