Lasnamäe noortekeskus kolib Raadikule ja Kivilasse

0

Lasnamäe noortekeskus töötab noortega sel suvel õues, peamiselt Raadikul ja Kivila pargis. Kui ilm ei luba õues olla, pakutakse noortele huvitavaid tegevusi interneti keskkonnas.

„Noortekeskuse tegevuste planeerimisel eeldame üha enam, et noorsootöötajad on just seal, kus noored oma aega veedavad. See tähendab, et selleks suveks kolivad noorsootöötajad oma tegevustega Raadiku piirkonda, Kivila parkki ja teistesse kohtadesse, kus Lasnamäe noored aega veedavad. Kui ilmad on vihmased, viiakse tegevused Raadiku kvartali siseruumidesse ja internetti,” ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kuni suve lõpuni esmaspäevast reedeni ning aegajalt ka laupäeviti on noortekeskus ilusa ilma korral Raadiku asumis ja teistes Lasnamäe noorte seas populaarsetes paikades. „Esimesed päevad õues tõid kohale ka palju noori. Oleme koostanud kava, kus on  põnevaid ja arendavaid tegevusi, näiteks jalutus- ja fotokäigud, erinevad meistriklassid ja võistlused, questid ja challengid,” ütles noortekeskuse juhi ülesandeid täitev Maria Kazlovskaya.

Peale selle korraldatakse Lasnamäe noortekeskuse ja Tallinna spordi- ja noorsooametiga (TSNA) koostöös ka Lasnamäe suveprogramm, mille raames toimuvad noortele suve jooksul tasuta üritused, treeningud ning võistlused. Juba 20. juunil toimub Kivila pargis mini fest, 18. juulil Kivila fest koos tänavatantsu töötoaga ning 22. augustil lõpetatakse hooaeg Kivila suvelõpu tänavaüritusega.

Lisaks toimuvad juunikuu jooksul Kivila pargis igal esmaspäeva hommikul kell 10-12 tasuta tõukeratta treeningud, mida korraldab TSNA ja Keerdtrepp.

„Praegu käib konkurss Lasnamäe noortekeskuse juhataja leidmiseks, kuhu saab esitada dokumente 12. juunini. Me loodame, et uus juht suudab pakkuda visiooni, kuidas muuta noorsootööd noortele veelgi kättesaadavamaks ning tõmmata aktiivsesse ellu rohkem noori. Igatahes, tuleb põnev suvi nii noorte kui ka noorsootöötajate jaoks,“ lisas linnaosavanem Vladimir Svet.

Täpsem tegevuste programm ilmub igal nädalal Lasnamäe noortekeskuse Facebooki lehel: https://www.facebook.com/lasnamaenk/

Kommentaarid: