Lasnamäe linnaosa vanem asendab linnaelanike vastuvõtud telefonivestlustega

0

Neljapäeval, 30. aprillil alustab Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet elanike küsimustele vastamist telefoni teel, kuna tavapäraseid linnaosavanema linnaelanike vastuvõtte eriolukorra tõttu ei toimu.

„Me peame oluliseks seda, et vaatamata puhkenud kriisile linnaosa elanikel oleks võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega meieni. Väga paljud inimesed teevad seda e-posti või sotsiaalvõrgustike kaudu, ent on päris palju inimesi, kes neid kanaleid kasutada ei saa või ei oska. Alati on ka mõni küsimus, mida inimesel on emotsionaalselt kergem rääkida kui kirjutada. Seetõttu lähima kuu jooksul proovin linnaosa elanike vastu võtta telefoni teel,“ rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Enne eriolukorra väljakuulutamist said linnaosa elanikud broneerida aja ja leida oma küsimustele vastused linnaosavanema vastuvõtul, mis toimusid regulaarselt. Kuna linnakodanike küsimuste hulk pole eriolukorra ajal vähenenud, vaid pigem kasvanud, siis neljapäevast saavad soovijad oma küsimustele vastused ilma füüsiliselt kohale tulemata.

Linnaosa vanem Vladimir Svet vastab elanike küsimustele neljapäeviti ajavahemikul kl 13-14 telefonil 645 7780. Eelnevat registreerimist ei toimu.

Lasnamäe linnaosavalitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 6457700 või kirjutades Facebooki lehele https://www.facebook.com/Lasnamae/.

Kommentaarid: