Lasnamäe Noortekeskuse juhi kohuseid täidab Maria Kazlovskaya

0

Lasnamäe Noortekeskuse kauaaegne noorsootöötaja Maria Kazlovskaya täidab Lasnamäe Noortekeskuse juhi ülesandeid kuni uue juhi ametisse nimetamiseni. Keskuse senine juht Igor Šerman lahkus ametist omal soovil katseaja lõpus. 

„Täna lasub Lasnamäe Noortekeskusel väga oluline ülesanne viiruse tõkestamisel. Noortekeskuse uksed on küll suletud, kuid keskuse meeskond teeb koos mobiilsete noorsootöötajate MUPO ja politseiga ulatuslikku teavitustööd tänavatel. Olen uhke meie noorsootöötajate üle, kes töötavad täna eesliinil ja kelle ülesanne on läbi teavituse ennetada noorte haigestumist,“ rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. „Olen kindel, et Maria juhtimisel suudab noortekeskus edukalt läbida keerulise perioodi,” lisas Vladimir Svet.

Eriolukorrast tulenevalt noortekeskuses töötubasid ja rühmatunde ei toimu.  „Hetkel pakub Lasnamäe Noortekeskus esmaspäevast reedeni põnevaid ja arendavaid kodus vaba aja veetmise võimalusi interneti vahendusel. Noortekeskuse meistriklasside, fotokonkursi, ürituste ja muu aktiivse tegevusega saab tutvuda meie sotsiaalmeedias, kus pidevalt kajastatakse kõige värskemat ja päevakajalisemat teavet,” ütles noortekeskuse juhi ülesandeid täitev Maria Kazlovskaya.

Lasnamäe Noortekeskuse juhi leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.

Lasnamäe Noortekeskus asub aadressil Punane 69a. Hetkel töötab noortekeskuses 3 noorsootöötajat ja üks peaspetsialist, kes täidab juhi kohuseid.

Kommentaarid: