Reedese NoorPROFFi külaline on Vladimir Svet

0

Lasnamäe noortekeskus koostöös Lasnamäe noortenõukoguga jälle korraldavad haridusliku ürituse NoorPROFF, mis toimub 27. märtsil kell 16:00. Külaliseks saab uus Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. Üritus on suunatud noortele vanuses 14+.

Tekkinud olukorra tõttu praegu palju noorte- ja kultuuriüritusi lükatakse edasi. Lasnamäe noortekeskus koos linnaosa noortenõukoguga arvavad, et kui praegu puuduvad võimalused päriselus ürituste läbiviimiseks, siis see on omamoodi hea võimalus proovida uut ürituste formaati online režiimis. Nii, juba sel reedel toimub neljandat korda üritus NoorPROFF, kus virtuaalsetel osalejatel on võimalik kuulata meie külalist, kelleks saab Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet ja esitada temale huvitavaid küsimusi reaalajas.

Lasnamäe noortekeskuses arvatakse, et selline üritus nagu NoorPROFF motiveerib osalejaid ja annab suurepärase võimaluse suhelda noorte spetsialistidega erinevatest tegutsemisvaldkondadest. “Meil on hea meel, et saame tänu NoorPROFF ürituste seeriale pakkuda noortele inimestele võimaluse otseselt suhelda spetsialistidega, kes teostavad tööd noori huvitavates valdkondades, vaimustuda nende eeskuju vaadates ning dialoogi käigus saada teada enda jaoks midagi uut ja kasulikku” —  jagatakse oma arvamust noortekeskuses.

Selleks, et iga ürituse osaleja saaks esitada teda huvitavat küsimust ning saada sellele vastust, kasutatakse Zoom platvormi. Samuti üritus ei vaja registreerimist, link Zoom online-konverentsile jagatakse Lasnamäe noortekeskuse Facebook’i lehel ja ürituses endas. Üritus toimub vene keeles, kuid vajaduse korral seda tõlgitakse eesti keelde.

Kommentaarid: