Tallinn vajab bussijuhte

Janika Seppor TLT ASi personaliosakonna juhataja

0
Linna uued BUSSID Vabaduse väljakul. 25.aprill 2017a. Foto: Toomas Huik

Kui otsite tööd, kus pakutakse vähemalt Eesti keskmist palka, ning olete huvitatud ka arenemisvõimalustest, siis ei maksa kahelda, vaid võib julgelt võtta ühendust Tallinna Linnatranspordi ASi personaliosakonnaga telefonil  643 4067 või meilitsi personal@tlt.ee

Töö Eesti suurimas kiirelt arenevas ühistranspordiettevõttes pakub lisaks kindlale ja korralikult tasustatud ametikohale ka sportimisvõimalusi ja 35-päevast puhkust.

Tänapäevaste busside juhtimine ei vaja füüsilist jõudu ning seepärast ei maksa naistel kahelda oma sobivuses bussirooli. Juba praegu on 10% meie juhtidest õrnema soo esindajad, kes tulevad selles vastutusrikkas ametis hiilgavalt toime.

Neile, kel puudub vajaliku kategooria juhiluba, korraldame kursusi, kuhu on oodatud kõik, kellel olemas vähemalt B-kategooria juhtimisõigus. Järgmised kursused algavad juba 10. märtsil ning neile saab registreerida meilil peeter.johannson@tlt.ee või telefonil 511 1909.

Bussijuhiamet on kindel investeering nii enda kui ka kodulinna pilvitusse tulevikku. Liituge meiega, et istuda nüüdisaegsete loodussäästlike gaasibusside või peatselt ka tehnika viimase sõna järgi ehitatud elektribusside rooli. TLT AS on parim tööandja andekaile ja kohusetundlikele.

Kommentaarid: