Ürituste talvehooaeg algas noortediskoga

0

Jõulu- ja aastavahetuspidustuste eel korraldas Lasnamäe noortenõukogu linnaosa noorimatele elanikele noortedisko. „Üritusest on ammu saanud noorte suur lemmik, kuid talvepühade eel tuli kohale juba üle 500 noore, kes, muide, ei tulnud mitte ainult Lasnamäelt ja teistest Tallinna linnaosadest, vaid ka igalt poolt Eestist, sh Ida-Virumaalt,“ rõõmustas Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jelena Kalbina.

Oma tantsuõhtule tulid detsembrikuus jalgu keerutama ka Lasnamäe eakad, kes traditsiooniliselt nautisid parimaid kaheksakümnendate tantsuhitte. Järgmine tantsuõhtu toimus juba 18. jaanuaril, 24. jaanuaril kell 13 kutsume aga kõiki looduse- ja kinosõpru Lindakivi kultuurikeskusse, kus näidatakse perefilmi „Maa. Üks imeline päev“.

Põnevalt rahandusest

Detsembrikuu keskpaigas said uudishimulikud noored võimaluse osaleda haridusprojekti NoorPROFF järjekordsel kohtumisel, külas oli seekord rahandusekspert Boris Ojasoo, kes tutvustas finantskirjaoskuse põhitõdesid. „Kuigi harivate kohtumiste külastatavus jääb sageli meelelahutuslike ürituste omale alla, on tänapäeval piisavalt palju ka neid, kellele pakub huvi just enesetäiendamine ja silmaringi laiendamine,“ rõhutas sedalaadi kohtumiste olulisust Lasnamäe noortenõukogu esimees Mark Jefimov.

Rohkelt lasteüritusi

Esimene talvehooaja lasteüritus peeti 19. detsembril Lasnamäe noortekeskuses. Juba uuel aastal said kõik üle kolme aasta vanused lasnamäelased nautida Lindakivi kultuurikeskuses Vene mustkunstniku Aleksandr Krasnopjorovi  värvilist mullisõud

Linnaosa noorimatele elanikele mõeldud tasuta talveüritused said järje 12. jaanuaril, kui Tondiraba jäähallis toimus linnaosavalitsuse ja Russkoje Raadio koostöös korraldatud „Maskiball jääl“ ning jäähalli peaareen oli kõigile soovijatele avatud kella 15.30st 18ni.

Veebruar on kodanikuaktiivsuse kuu

Algus talveüritustele hooajale on tehtud ning linnaosa elanike rõõmuks valmistavad Lasnamäe Linnaosa Valitsus koos noortenõukogu pealehakkajatest liikmetega ette uusi põnevaid üritusi ja kampaaniaid.

„Veebruarikuust saab kodanikuaktiivsuse kuu, mil on igal linnaosa elanikul võimalik kaasa lüüa mõnes heateos,“ teatas Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jelena Kalbina.

Kommentaarid: