Lasnamäel saab taotleda toetusi mittetulunduslikele projektidele

0

Toetusi linnaosa elanike vaba aja veetmise võimalusi mitmekesistavate projektide rahastamiseks saab taotleda 16. novembrini.

„Läbi mittetulundustegevuse toetamise komisjoni toetab linnaosavalitsus igal aastal kümneid projekte, mis on suunatud meie linnaosa elanikele ning mitmekesistavad nende vaba aja veetmise võimalusi. Heaks näiteks on siin Sikupilli hoovikohvikute päev, heategevuslaat Laagna aias või Lasnamäe Põhikoolis toimuv erivajadustega lastele suunatud konkurss „Taibud“, mida oleme võimalusel alati toetanud“, ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Ta lisas, et linnaosavalitsuse poolt jagatavad toetused ei ole väga suured, kuid kogukondlike ürituste korraldamise jaoks ei olegi tihtipeale suurt eelarvet vajagi.   

Laekunud taotluste hulgast valib Lasnamäe Linnaosa Valitsuse juures tegutsev komisjon välja need projektid, mis suurendavad kohaliku kogukonna aktiivsust noorsootöös, spordi- ja kultuurivaldkonnas ning on kooskõlas linnaosa valitsuse jooksva aasta eelarvega.

Toetuse taotlemine toimub iseteeninduskeskkonnas.

Taotleja peab eelnevalt tutvuma Mittetulundustegevuse toetuse andmise korra ja Mittetulundustegevuse toetuse määramise lisatingimustega ning arvestama sellega, et ametiasutusel on õigus kontrollida toetuse kasutamise sihtotstarbelisust ja sellest rahastatud tegevuse otstarbekust. Täiendavate küsimuste korral saab helistada 645 7702.

 

Kommentaarid: