Lasnamäe Linnaosa Valitsus kuulutas välja laste joonistuskonkursi „Talv Lasnamäel“

0

Konkursist on oodatud osa võtma kõik Lasnamäe lapsed vanuses 4-7 aastat.

„Oleme Lasnamäel sarnast konkurssi korraldanud juba paar aastat. Kui varasemalt on sihtgrupiks olnud vaid Lasnamäe lasteaiad ning igalt asutuselt ootasime töid piiratud koguses, siis nüüd oleme konkurssi laiendanud kõikidele Lasnamäe lastele vanuses 4 kui 7 aastat,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Linnaosavanem selgitas, et konkursi eesmärgiks on leida selle aasta linnaosavalitsuse jõulukaardi jaoks parim pilt, kaasates protsessi ka elanikke ning pakkudes samas lastele eneseväljendamise võimalust ja toredaid emotsioone.

Osalema on oodatud kõik Lasnamäe linnaosas elavad lapsed vanuses 4 kuni 7 aastat. Joonistuskonkursi teemaks on sel aastal „Talv Lasnamäel“. Pilt peab olema formaadis A4 ning tehnika ja materjalide osas piiranguid ei ole. Konkursil osalemiseks on vaja tööd tuua hiljemalt 15. novembriks Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti 54) infolauda. Linnaosavalitsuse lahtioleku aegu leiab siin: https://www.tallinn.ee/et/lasnamae/linnaosavalitsus. Joonistuse tagumise küljel peab olema kirjas autori ees-ja perekonnanimi, vanus ning juhendaja (vanema või õpetaja) e-posti aadress.

Konkursil osalevad tööd vaatab läbi komisjon, kes valib välja tööd, mis pannakse üles Kultuurikeskuses Lindakivi toimuvale näitusele ning ühe töö, millest saab 2024. aasta Lasnamäe linnaosa jõulukaart. Jõulukaardi kasutab Lasnamäe Linnaosa Valitsus oma partneritele saatmiseks nii paber- kui ka elektroonilisel kujul. Kaardile märgitakse ka joonise autori nime.

Kommentaarid: