Lasnamäe sotsiaal- ja kultuurivaldkonna eest vastutab Kätlin Pääro

0

Lasnamäe linnaosavanema asetäitjana alustas septembris tööd varasemalt Riigikogu Kantseleis, peaministri büroos ning sotsiaalministeeriumis töötanud Kätlin Pääro. Tema vastutusalaks on sotsiaalküsimused ning kultuurivaldkond, samuti linnaosa hallatavate asutuste töö koordineerimine.

Linnaosavanema asetäitja Kätlin Pääro soovib uues ametis rakendada oma teadmisi ja kogemusi riigi tasandil ja sotsiaalvaldkonnas Lasnamäe arendamiseks. “Lasnamäe on väga mitmekesine ja kiirelt arenev piirkond, kus elab 120 000 inimest, väga erinevate murede ja ootustega. Oluline on, et sotsiaalküsimustes on linnaosa inimeste lähedal, paindlik ja toetav, pakkudes professionaalset nõu ja abi,” sõnas Pääro.

Koostöös kohaliku kogukonnaga soovitakse pakkuda põnevaid kultuuriüritusi, nii juba traditsioonilisi kui ka uusi. “Olen veendunud, et parimad lahendused sünnivad tihedas koostöös kohalike elanikega ja nii, et põnevast Lasnamäe kultuurielust saaksid osa nii kohalikud elanikud kui ka meie külalised. Samuti pean oluliseks hallatavate asutuste tõhusat töökorraldust ja arengut, et linn pakuks kvaliteetseid ja kodulähedaseid teenuseid,” rõhutas Kätlin Pääro.

Päärol on magistrikraad Tallinna Ülikoolist haldusjuhtimise erialal. Lisaks varasemale tööle peaministri büroo asejuhi ning tervise- ja tööministri nõunikuna, on Pääro töötanud Riigikogus fraktsiooni sekretariaadijuhataja ja sotsiaalvaldkonna nõunikuna.

Kommentaarid: