Linnaosa Valitsus kutsub tutvuma liinivõrgu muudatustega ja andma tagasisidet

0

Neljapäeval, 12. septembril kell 19.00 tutvustavad Tallinna abilinnapea Kristjan Järvan ja transpordiameti esindajad Lasnamäe Linnaosa Valitsuse 1. korruse saalis, aadressil Pallasti tn 54, kavandatavaid muudatusi linna ja Lasnamäe ühistranspordi liinivõrgus. Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub kõiki huvilisi osalema arutelul ja andma tagasisidet kavandatavate muudatuste kohta.

„Lasnamäe on suur ja kiiresti arenev linnaosa, kus igapäevane liikumine on paljudele elanikele eluliselt tähtis. Seetõttu on äärmiselt oluline, et linnaosa elanikud saaksid oma arvamust avaldada ja kaasa rääkida liinivõrgu muudatustes. Ühistranspordivõrgu edasiarendamine ja efektiivsemaks muutmine on uue linnavõimu üks kindel prioriteet, mis teenib ka lasnamäelaste huve,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Arutelud korraldatakse eesmärgiga kujundada parimad võimalikud lahendused enne lõplike otsuste tegemist. Tagasiside kogutakse linnaositi kokku ning seejärel vastatakse esilekerkinud küsimustele ning ettepanekutele.

Lasnamäe piirkonnas on plaanis viis olulist muudatust. Kavas on liita bussiliinid 40 ja 51 ning 47 ja 54. Lisaks muudetakse busside nr 12, 13 ja 49 liikumisteed ning avatakse uus liin nr 48. Esialgsete kavatsustega saab tutvuda järgmisel lingil:https://www.tallinn.ee/et/uusliinivork/liinivorgu-muudatused-lasnamael

Kommentaarid: