Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub tasuta kepikõnnitreeningutele

0

Lasnamäel algavad taas kõigile jõukohased kepikõnnitreeningud, mis toimuvad septembrikuu jooksul Tondiraba pargis ja oktoobrikuus Pae pargis. Kõik trennid on tasuta.

„Mul on rõõm teada anda, et peale lühikest suvepuhkust alustame taas Lasnamäel kepikõnnitreeninguid. Kepikõnd on oluliselt efektiivsem kui tavaline kõndimine, kuna viimase juures töötab vaid keha alumine osa. Tehes kepikõndi töötab aga terve keha, mis mõjub väga positiivselt tervisele. Kutsun kõik Lasnamäe elanikke osa võtma kepikõnnitreeningutest kogenud treeneri juhendamisel“, ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Tondiraba pargis toimuvad treeningud septembrikuus. Treeningud toimuvad 4., 11., 18. ja 25. septembril algusega kl 11.00. Kogunemiskoht on Tondiraba jäähalli (Varraku tn 14) peaukse vastas parklas, terviseradade poolses küljes.

Pae pargis saab õppida õiget kepikõnni tehnikat 2., 9., 16., 23. ja 30. oktoobril algusega kl 11.00. Kogunemiskoht on Lasnamäe Linnaosa Valitsuse hoone ees (Pallasti tn 54).

Osalemine ja käimiskeppide laenutus on tasuta. Eelnevat registreerimist treeningutele ei toimu.

Treeningud toimuvad vabas õhus ning palume riietuda vastavalt ilmale. Küsimuste tekkimisel helistage numbrile 645 7702.

Kommentaarid: