Lasnamäe Linnaosa Valitsuses saab taas tasuta õigusnõustamist

0

Tallinna linn pakub elanikele tasuta õigusnõu nõustamispäevadel, mis toimuvad graafiku järgselt kõigis linnaosades. Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti tn 54) toimub õigusnõustamine neljapäeval, 5. septembril 2024 kell 13-18.

„Kui seisate silmitsi juriidilise küsimusega, on mõistlik alustada õigusnõustamisest. Oluline on mõista, et õigusnõustamine ei tähenda veel kohtumenetlust, vaid see on teie jaoks esmane samm, et probleemist paremini aru saada ja kaaluda erinevaid lahendusvõimalusi. Tallinna linn pakub erinevaid võimalusi esmase õigusnõustamise saamiseks. Kutsun Lasnamäe elanikke tasuta õigusnõustamisele, kus saab kvalifitseeritud nõu enamlevinud õigusalaste küsimuste või probleemide korral“, ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Õigusnõustamise päeval saab tasuta õigusnõu perekonnaõiguse, pärimisõiguse, võlaõiguse, lepinguõiguse, tööõiguse, maksuõiguse teemadel, samuti tarbijakaitse, täitemenetluse ja korteriühistutega seotud küsimustes ning suhtlemisel kohalike omavalitsuste või riigiasutustega.

Õigusnõu annavad Eesti Juristide Liidu spetsialistid – notarid, juristid, advokaadid ja kohtutäiturid. Nõustamine toimub eesti, vene ja inglise keeles. Eelregistreerimine ei ole vajalik.

Eesti Juristide Liidu selle aasta esimene nõustamispäev Lasnamäel toimus kevadel. Nõustamisele võib tulla sõltumata sellest, millises linnaosas elatakse.

Kommentaarid: