Pühapäeval toimub Sikupilli asumis traditsiooniline hoovikohvikute päev

0

Pühapäeval, 25. augustil toimub Sikupilli asumis juba neljandat korda hoovikohvikute päev. Kohapeal saab maitsta kohalike elanike poolt valmistatud roogasid. Ühine tegevus tugevdab kogukonnatunnet ja heanaaberlikke suhteid.

„Mul on hea meel, et juba traditsiooniliseks saanud Sikupilli hoovikohvikute päev toimub ka sellel aastal. See on suurepärane võimalus kogeda tõelist kogukonnavaimu, kohtuda naabritega ja veeta mõnusalt aega. Kutsun kõiki Tallinna elanikke Sikupilli hoovikohvikute päevale, et tunnetada selle asumi võlu ja väärtusi ning kohtuda lahkete ja sõbralike inimestega“, ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Kokku pakuvad koduseid maitseid üle 15 erineva hoovikohviku. Külalised saavad maitsta erinevaid rahvustoite, küpsetisi ja eriliste retseptide järgi tehtud roogasid. Esindatud on nii Itaalia, Lähis-Ida, India kui ka Ukraina köögid. Maitsta saab seljankat, samovari- ja chai teed, pannkooke, ehtsat pizzat ja muud maitsvat. Nii nagu eelnevatel aastatel osalevad ka sel aastal mitu heategevuslikku kohvikut, kus saadud tulu annetatakse mõnele heategevuslikule organisatsioonile.

Kohvikutes on kavas pakkuda ka mitmeid erinevaid tegevusi. Hoovikohvikus „Maitsekillud“  (Killustiku tn 5) korraldatakse Sikupilli maastikumängu,kohvikus „Südamete soojus“  (Tuulemäe tn 6a) toimuvad  erinevad muusikalised etteasted, korraldatakse legoturniir, mullide show, tänavamängud ja  saab teha ka glitter tattood. Lasnamäe Linnaosa Valitsuse kohvikus (Killustiku tn 12a) saab osaleda huvitavas viktoriinis, kus tulevad kasuks erinevad teadmised Lasnamäe linnaosast. Ei puudu ka sel korral võimalus lauamänge mängida. Seda saab teha “Lauamängu” kohvikus, mis asub Sikkupilli tänav 14a hoovis.

Rohkem infot Sikupilli hoovikohvikute kohta leiab lingil: https://fb.me/e/7Rskb396p. Üritus toimub koostöös MTÜ-ga Lasnaidee ja Lasnamäe Linnaosa Valitsuse toetusel.

Kommentaarid: