Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib kahele parklale parkimisteenuse pakkujaid

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kuulutas välja kaks kontsessioonilepinguga hanget, et leida parkimisteenuse pakkujad Vana-Kuuli tänav 14 ja Liikuri tänav 68 parklate haldamiseks.

„Parkimiskohtade nappus on tõsine probleem nii Lasnamäe linnaosas, kui ka kogu Tallinna linnas. Probleemi leevendamiseks annab linnaosavalitsus kasutusse erinevaid maatükke parkimisteenuse korraldamiseks. Hetkel otsib linnaosavalitsus parkimisteenuse pakkujaid kahele parklale, kui hanked on läbi viidud, saavad võitjad pakkuda linnaosa elanikele kvaliteetset parkimisteenust,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kuulutas välja kaks kontsessioonilepinguga hanget leidmaks uued parkimisteenuse pakkujad aadressidel Vana-Kuuli tänav 14 ja Liikuri tänav 68 asuvatele parklatele.

Liikuri tänav 68 parkla hange: https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/7622584/general-info.

Pakkumise esitamise tähtaeg: 13.08.2024 kell 9.00.

Vana-Kuuli tänav 14 parkla hange: https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/7641344/general-info.

Pakkumise esitamise tähtaeg: 21.08.2024 kell 10.00.

Alad antakse kasutusse parkimisteenuse korraldamiseks kontsessioonilepingu alusel. Hanke võitja saab õiguse osutada valvega avalikku tasulist parkimisteenust. 

Lisaks on varem välja kuulutatud hange Vana-Kuuli tänav 13 kasutusse andmine parkimisteenuse korraldamiseks, peatselt selgub ka parkimisteenuse pakkuja.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub kõiki huvitatud isikuid osalema eelpool nimetatud riigihangetes, et tagada linnaosas kvaliteetne ja turvaline parkimisteenus.

Kommentaarid: