Komisjon „Turvaline Lasnamäe“ keskendub inimeste turvatunde tõstmisele ja elanikkonnakaitsele

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse alaline komisjon keskendub nii linnaosa elanike kui ka külaliste turvatunde tõstmisele, tule-  ja liiklusohutuse paremale tagamisele ning elanikkonnakaitse arendamisele.

„Arengustrateegia „Tallinn 2035“ näeb ette, et aastaks 2035 tunneb enamik elanikest ennast avalikes kohtades täiesti turvaliselt ja vigastustega õnnetuste arv väheneb. Komisjon „Turvaline Lasnamäe“ on loodud kiirendamaks seda protsessi meie linnaosas. Üldiselt on Lasnamäe turvaline linnaosa, kuid esineb muresid, mis vajavad suuremat tähelepanu.” ütles komisjoni esimees, Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Kirill Klaus, kelle üheks vastutusvaldkonnaks on linnaosa turvalisust puudutavate tegevuste korraldamine ja koordineerimine.

Ta lisas, et suur roll turvatunde tõstmisel ja inimeste teadlikkuse parandamisel on ennetustööl. Komisjon hakkabki töötama selle nimel, et igaüks tunneks ennastLasnamäel  igas paigas ja igal kellajal turvaliselt. Veel tegeleb komisjon aina aktuaalsemaks muutuva elanikkonnakaitse arendamise ja tagamise teemaga.

Komisjoni koosseisu kuuluvad linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna juhataja, Lasnamäe linnaosakogu, Politsei- ja Piirivalveameti, Päästeameti ja Munitsipaalpolitsei Ameti esindajad. Samuti on komisjonis vabatahtliku riigikaitseorganisatsiooni Kaitseliit, merepääste ja elanikkonnakaitsega tegeleva Watergratt Pirita MTÜ ning linnaosavalitsuse koostööpartner turvalisuse tagamisel, turvaettevõte Patriot Security, esindajad. Vastavalt arutlusel oleva küsimuse sisule hakkab komisjon kaasama oma töösse eksperte, ametnikke ning kogukonna esindajaid.

Omal küsimusi ja/või ettepanekuid saavad elanikud edastada komisjonile kirjutades e-postile: lasnamae@tallinnlv.ee.

 

Kommentaarid: