Lasnamäe Linnaosa Valitsus viib läbi kampaaniat “Kiida õpetajat”

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus viib oktoobris läbi aktsiooni “Kiida õpetajat”, mille eesmärk on toetada õpetajaid nende raskes töös. 

“Õpetaja töö on alati olnud keeruline, kuid täna on meie pedagoogide ees väljakutseid rohkem kui kunagi varem ning nad vajavad meie kõigi toetust ja soojesõnu rohkem kui kunagi varem,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Ta lisas, et tihtipeale jäävad vajalikud toetussõnad ütlemata, sest et leita õiget hetke või inimesed ei soovi ennast mõnel põhjusel identifitseerida. Linnaosavalitsus edastab  õpetajatele sõnumeid anonüümselt, tagades sõnumite saatjate täieliku konfidentsiaalsust.  

Kiidusõnu Lasnamäel töötavale õpetajale saab jätta kasutades linki: https://forms.gle/t98fpMsjW86ZWswY9. Tagasisidet andes tuleb märkida õpetaja nimi, perekonnanimi ja  kool, kus ta töötab. Samuti võib oma sõnumi saata  linnaosavalitsuse e-posti aadressile lasnamae@tallinnlv.ee, märkides õpetaja nime, perekonnanime ja  kooli, kus ta töötab. Kiidu- ja tänusõnu saab edastada nii Lasnamäe üldhariduskoolide, lasteaedade aga ka kutsekoolide töötajatele. 

Tagasisidet saab jätta kuni 31. oktoobrini. Peale aktsiooni lõppu saadud infot töödeldakse ning edastatakse nii koolidele kui ka õpetajatele isiklikult.  

Kokku asub Lasnamäe territooriumil 13 munitsipaalkooli, 3 erakooli, 28 lasteaeda, kuus eralasteaeda, kaks kutsekooli ja üks kõrgkool.

Kommentaarid: