Pae pargi terviserada saab uue pehme katte

0

Käesoleval nädalal algavad Pae pargi terviseraja kauaoodatud uuendustööd, mille käigus asendatakse olemasolev puukooremultšist kate uuega.

“Pae park on populaarne sportimise ja vaba aja veetmise koht, kus regulaarselt toimuvad nii  spordi- kui ka pereüritused. Otsustasime terviseraja katet värskendada, et tagada raja kvaliteet ja meeldiv kasutuskogemus. Parki jalutama ja sportima on oodatud nii Lasnamäe elanikud kui ka kõik teised,” ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Terviseraja uuendustööd lähevad maksma ligikaudu 15 000 eurot ning eeldatavalt lõpetatakse need hiljemalt järgmise nädala lõpuks.

Pae pargis on kaks peamist liikumisrada: 1,8 km pikkune asfalteeritud ring ja 1,9 km pikkune pehme kattega rada, need sobivad jooksmiseks, jalutamiseks ja kepikõnniks. Lisaks on rajad kogu pikkuses valgustatud, võimaldades ohutut liikumist ka pimedal ajal.

Talveperioodil saab Pae pargi terviserada kasutada suusarajana ning pargis on ka kelgumägi, mis pakub lastele ja peredele talverõõme.

Kommentaarid: