Tondiloo pargis toimub traditsiooniline Lasnamäe Sügislaat

0

Laupäeval, 21. septembril algusega kell 11 on kõik huvilised oodatud Tondiloo parki Lasnamäe Sügislaadale. Kohapeal on laialdane valik kaupa täiskasvanutele  ja lastele.

„Lasnamäe sügislaat toimus esimest korda 2022. aastal ning oli elanike poolt hästi vastu võetud. Seoses sellega otsustas linnaosavalitsus sügislaatadega jätkata ja muuta need traditsiooniliseks. Eelmisel aastal jäi sügislaat halva ilma tõttu viimasel hetkel ära, seepärast otsustati laat sellel aastal korraldada veidi varem. Ootame kõiki Lasnamäe elanikke ning külalisi suurele Lasnamäe Sügislaadale sügisesi sisseoste tegema ja huvitavalt aega veetma,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Sügislaat toimub laupäeval, 21. septembril kell 11.00-16.00 Tondiloo pargis, kaupa leidub igale maitsele. Osta saab erinevaid talukaupu, kala- ja lihatooteid, mett, ürte, suitsutatud lihatooteid, küpsetisi ning maiustusi. Samuti saavad laadakülalised soetada endale sügisesi riideid, jalanõusid ning aksessuaare. Puudu ei jää ka ehtedest, kosmeetikast ja põnevatest käsitöö toodetest ning ka lastekaupadest.

Lapsi ootavad erinevad meelelahutused ning keha saab kinnitada šašlõkiga ning muude maitsvate toitudega.

Laada korraldajaks on Domino OÜ. Hetkel on registreerunud kauplejaks üle 50 müüja, kuid jätkuvalt oodatakse uusi pakkujaid. Kauplejaks saab ennast registreerida kuni 19. septembrini helistades telefoninumbrile 529 2635 või kirjutades meiliaadressilelaat@domino.ee.

Kommentaarid: