Lasnamäe linnaossa lisandus uus DPD pakiautomaat

0

DPD Eesti paigaldas Coop Lasnamäe Maksimarket kaupluse juurde linnaosa kolmanda DPD pakiautomaadi. Uus pakiautomaat on avatud ööpäevaringselt kasutamiseks alates augusti lõpust. 

Lasnamäel töötab nüüd kokku 10 DPD pakiautomaati. 

Lasnamäe uuest pakiautomaadist saab pakke vastu võtta ja saata teistesse pakiautomaatidesse ning aadressidele üle kogu Eesti. Lisaks eeltoodule saab pakke saata ka kõikidesse Euroopa Liidu riikidesse.

Uus pakiautomaat asub aadressil J. Smuuli tee 43 kasutamiseks avatud alates 30. augustist.

Üle-euroopalise DPD e-kaubanduse uuringu järgi eelistab 83% Eesti elanikest paki kättesaamiseks ja saatmiseks pakiautomaate. 

„E-kaubanduse maht on aasta-aastalt kasvamas, mistõttu jätkame pakiautomaatidega laienemist sinna, kus on teenuse järele kõige enam nõudlust. DPD pakiautomaadid asuvad täna 81 protsendile Eesti inimestest kuni 2 kilomeetri kaugusel ehk suurele osale elanikkonnast on pakiautomaat lühikese jalutuskäigu kaugusel. Pakiautomaatide võrgustiku laienemisega suureneb see protsent veelgi,“ rääkis DPD Eesti operatsioonide juht Mehis Aan. 

DPD Eesti paigaldab sel aastal kokku 40 uut pakiautomaati üle Eesti ning laiendab 20 olemasolevat pakiautomaati. Tänu laienemisele kasvab DPD võrgustik aasta lõpuks 340 pakiautomaadini. 

DPD Eesti on juhtiv jätkusuutliku pakiveoteenuse ja e-kaubanduse lahenduste pakkuja Eestis ja Euroopas, teenindades Eestis nii era- kui ärikliente ligi 310 kulleri ja 275 sõiduki abil (neist 49 on täiselektrilised kaubikud ning 3 biogaasil ja 5 biodiislil sõitvat veovahendit). Lisaks annab DPD tööd üle 190 inimesele.

Kommentaarid: