Linnaosa Valitsus käivitas projekti “Avasta Lasnamäed Bingoga”

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub kõiki huvilisi osalema projektis “Avastades Lasnamäed Bingoga”, mille eesmärk on tutvustada Lasnamäe linnaosa ja selle ajalugu. Osalemine on lihtne — vaja on vaid võtta bingo kaart Lasnamäe Linnaosa Valitsuse infolauast (Pallasti tn 54), kaardile märgitud asutustest või Lasnamäe Linnaosa Valitsuse korraldatud sündmustelt.

„See projekt on täienduseks meie poolt hiljuti käivitatud ürituste sarjale “Avastades Lasnamäed”, mille raames Sikupilli-Majaka piirkonnas juba toimus kaks põnevat  “Lasnamäe vanalinn” ekskursiooni. Mul on hea meel, et huvi Lasnamäe vastu osutus väga suureks – kohad said mõne tunniga täidetud. Nüüd astume järgmise sammu ja pakume nii Lasnamäe elanikele kui ka kõikidele teistele võimaluse avastada meie linnaosa läbi erinevate ürituste ja sündmuste, mängides “Lasnamäe Bingot”, ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Bingo mängimiseks on vaja võtta kas Lasnamäe Linnaosa Valitsuse infolauast, hallatavatest asutustest või linnaosa üritustelt bingo kaart, kuhu edaspidi tuleb koguda templeid. Selline  tegevus tõstab linnaosa elanike huvi linnaosa valitsuse poolt korraldatavate ürituste vastu ning on nii lastele, kui ka täiskasvanutele,toredaks ajaveetmise võimaluseks. Esimesed 100 kaarti juba leidisid oma omaniku laupäeval toimunud Lasnamäe päeva tähistamisel. 

“Julgustan kõiki Lasnamäe linnaosa elanikke ja külalisi bingos osalema, seda enam, et edukamate osalejate vahel loosime me välja ägedaid auhindu“, ütes Kirill Klaus. 

„Avastades Lasnamäed“ bingo kaart koosneb 16 ringist. Ringe on seitset erinevat tüüpi: 6 ringi märgistusega “sündmus”, 2 ringi märgistusega “hallatav asutus”, 2 ringi märgistusega “trenn”, 1 ring märgistusega “Lasnamäe raamatukogu”, 1 ring märgistusega “Lasnamäe Linnaosa Valitsus”, 2 ringi märgistusega ”ekskursioon” ning 2 ringi märgistusega “jõuluüritus”. Ülesannete nimetus juba sisaldab vihjeid tegevuse kohta: näiteks ülesanne „sündmus“ eeldab, et tuleb osaleda Lasnamäe Linnaosa Valitsuse poolt korraldatud meelelahutuslikul sündmusel. Kui bingol on 6 ringi nimetusega „sündmus“, siis tuleb külastada kuut erinevat meelelahutuslikku sündmust jne.

Eesmärk on täita võimalikult palju ülesandeid. Ülesande täitmisel saab osaleja bingo kaardile templi. Osalejate vahel loositakse välja  auhindu, milleks on 10 kultuuripaketti, mis sisaldavad pääsmeid muuseumitesse, Tallinna Loomaaeda, Tallinna Botaanikaaeda ja Tallinna Teletorni. Loosimisel osalevad kõik, kelle bingo kaardil on täidetud vähemalt 12 ringi.

Täidetud kaardid saab alates 2025. aasta juunist tuua Lasnamäe Linnaosa Valitsuse infolauda. Võitjatega võetakse ühendust e-maili või telefoni teel.

Lasnamäe bingo ja sündmuste kohta saab lisateavet Lasnamäe veebilehel www.tallinn.ee/lasnamae, linnaosa Facebooki lehelhttps://www.facebook.com/Lasnamae  või Instagramis https://www.instagram.com/lasnamae.linnaosa/

Kommentaarid: