Lasnamäel uhkelt tähistati linnaosa sünnipäeva

0

Laupäeval, 31. augustil 2024 toimus Pae pargis Lasnamäe päev. Külastajad said nautida rikkalikku ja ainulaadset meelelahutusprogrammi kogu perele. Õhtu lõpetas  kontsert, kus publiku ette astusid Koit Toome, vokaalstuudio DeLight ja Artjom Savitski.

„Selle aasta vägevaim pidu Lasnamäel on peetud ning ma soovin tänada kogu korraldusmeeskonda, ilma kelleta poleks see üritus ellu tulnud ning samuti kõiki, kes sellest erakordsest üritusest osa võtsid. Mul on hea meel selle üle, et seekord me pakkusime külalistele paadisõitu pargi kaunil veekogul, samuti vibulaskmist. Need olid Lasnamäe päeva kõige populaarsemad atraktsioonid. Suurt huvi pakkusid ka kaitseliidu, politsei, kiirabi ja päästeameti ala. Tagasiside, mida me oleme kahe päevaga peo kohta saanud, on igati positiivne“, ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Kohapeal sai nautida maitsvaid toite, paadisõitu- ja võistlusi, vibulaskmist, batuute, töötubasid ja erinevaid mänge.

SAR Pirita Merepääste telgis sai igaüks õppida, kuidas abistada uppujaid ja uppumisohvreid ning tutvuda ka politsei, kiirabi ja päästeameti tööga, uurida nende teenistuste sõidukeid ja varustust.

Kaitseliidu telgis näidati sidevahendeid ja varustust, mida kaitseliit kasutab. Kaitseliidu noorkotkad ja kodutütred korraldasid noortele meistriklassi maastikul maskeerimisest.

Täiskasvanud ja lapsed said kogu päeva jooksul juhendajate järelevalve all harjutada vibulaskmist.

Pidupäeva lõpetas suur kontsert, kus lavale astusid vokaalstuudio DeLight, publiku lemmik Artjom Savitski ning üks Eesti populaarsemaid artiste Koit Toome.

Kommentaarid: