Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib kauplejaid Lasnamäe päeva üritusele

0

Laupäeval, 31. augustil 2024 toimub Pae pargis Lasnamäe päev. Külastajad saavad nautida rikkaliku ja ainulaadset meelelahutusprogrammi kogu perele. Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib üritusele kauplejaid.

„Täpselt kuu aja pärast toimub üks tähtsamaid suveüritusi meie linnaosas. Lasnamäe linnaosa tähistab sel aastal oma 31. sünnipäeva. Selleks, et ürituse külastajad saaksid keha kinnitada maitsva toidupoolisega, otsib linnaosavalitsus kauplejaid. Lasnamäe päev on ideaalne võimalus tutvustada oma tooteid ja teenuseid. Üritusel osaleb suur hulk inimesi, kes otsivad uusi maitseelamusi ja põnevaid tooteid. See on suurepärane võimalus luua uusi kontakte ja laiendada oma kliendibaasi. Kutsun kõiki kauba- ja teenuste pakkujaid Lasnamäe päevast osa võtma,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

31. augustil 2024 algusega kell 15.00 toimub Pae pargis Lasnamäe päeva raames suur perepäev ja festival, mis on täis meelelahutust ja põnevaid tegevusi kõigile. Päeva jooksul saab osa võtta meelelahutus- ja spordiprogrammist, nautida kontserti ning osaleda erinevates töötubades ja tegevustes.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib üritusele kauplejaid. Oodatud on erinevad toidu, joogi ning teiste kaupade ja teenuste pakkujad. Pakkujad peavad arvestama, et pakutud kaup sobiks ürituse formaadiga ning et üritus on alkoholivaba.

Juhime tähelepanu asjaolule, et alates eelmise aasta 1. juunist on kõigil Tallinna linnas toimuvatel avalikel üritustel lubatud serveerida toitu ja jooki üksnes korduskasutatavates nõudes ning kasutada üksnes korduskasutatavaid söögiriistu. Samuti tuletame meelde, et kauplemiseks vajalik inventar (sh elektrigeneraator) peab olema tagatud kaupleja enda poolt.

Lasnamäe päeva ürituse müügiluba tuleb taotleda AKIS süsteemi kodulehel https://akis.tallinn.ee. Registreerida on võimalik kuni 26. augustini 2024. Küsimuste ja lisainfo saamiseks helistage telefoninumbrile 6457702 või kirjutage meiliaadressile Johannes-Emmanuel.Allas@tallinnlv.ee.

Täpsem info ürituse programmi kohta avaldatakse lähinädalate jooksul.

Kommentaarid: