Linnaosa Valitsus kutsub Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäevale pühendatud kontserdile

0

Esmaspäeval, 19. augustil toimub Kultuurikeskuses Lindakivi Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäevale pühendatud pidulik kontsert. Üritus on tasuta ning eelnevat registreerimist ei toimu.

„Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäev on tähtis päev meie ajaloos, mis sümboliseerib vabadust, ühtsust ja sihikindlust. Ootame kõiki seda tähistama ja osa saama kaunist muusikalisest elamusest Kultuurikeskuses Lindakivi. Koos loome meeldejääva õhtu, mis toob esile meie rahvusliku uhkuse ja rõõmu,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Esmaspäeval, 19. augustil algusega kell 18.00 toimub Kultuurikeskuses Lindakivi (Jaan Koorti 22), pidulik Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäevale pühendatud kontsert. Lavale astub Eesti tuntud ooperilaulja Jassi Zahharov, keda saadab klaveril klahvpillimängija Margus Kappel.

Üritus on kõigile tasuta ja ilma registreerimiseta, kestab orienteeruvalt 1 tund. Kuna kontsert toimub siseruumides, palume haigussümptomite korral jääda koju.

Kommentaarid: