100 trahvi kahe päevaga: MuPo manitseb Õllesummeri külastajaid valesti parkimise eest

0

Munitsipaalpolitsei on kahe päeva jooksul välja kirjutanud ligi sada trahvi Õllesummeri külastajatele, kes tulid festivalile autoga ja parkisid sõiduki haljasalale või kõnniteele Valge, Smuuli ja Turba tänavatel. Lasnamäe Linnaosa Valitsus soovitab tungivalt kasutada parkimiseks ajutisi parkimisalasid.

„Sõidukite jätmine haljasalale ei ole hea mõte, see rikub teeservi, tekitab pori ja reostab keskkonda. Palavate ilmadega võib lendav tolm sattuda inimeste hingamisteedesse. Lisaks suurendavad teeservale jäetud sõidukid õnnetuste riski, sest autojuhid ja nende kaasreisijad peavad tihtipeale festivalile liikuma mööda sõiduteed. Pealegi on autode vales kohas parkimine keelatud. Lasnamäe Linnaosa Valitsus palub kõiki külastajaid vältida sellist käitumist,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Trahvide vältimiseks ja turvalise liikluse tagamiseks soovitab linnaosa valitsus kasutada soodsaid parkimisvõimalusi ajutistel Snabb-lippudega märgistatud parkimisaladel, mis asuvad Narva maantee ja Smuuli tee ristmikul, 400-m kaugusel Lauluväljakust. Ühe päeva parkimispileti hind on 5 eurot ja maksta saab Snabb mobiilirakenduse kaudu, kasutades tsooni numbrit X135.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus tänab kõiki mõistva suhtumise eest ja soovib meeleolukat ning turvalist festivali.

Kommentaarid: